آمادهسازی : 60 دقیقه
پخت : 45 دقیقه
مواد لازم جهت تهیه قليه ميگو:
میگو: 600 گرم
گشنیز خرد شده: 400 گرم
شنبلیله خرد شده: 50 گرم
سیر خرد شده: 5 عدد
پیاز متوسط خرد شده: 2 عدد
تمر هندی صاف شده: نصف یک بسته (يك لیوان)
ادویه (فلفل ، نمک ، زردچوبه): به میزان لازم
رب گوجه فرنگی: يك قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا پياز را سرخ كرده سپس سير، ادويه و زردچوبه را نيز اضافه ميكنيم سپس سبزى خرد شده را افزوده و خوب سرخ ميكنيم سپس رب و تمر هندى صاف شده را افزوده و ميگذاريم آرام آرام. سبزى سرخ و آبش چيده شود.
نمك را هميشه بعد از تمر هندى به قليه اضافه كنيد چون بعضى از تمرها خودشون با نمكند. ميتوان ميگو را جدا با پياز و سير و ادويه سرخ كرد و بعد به مواد سبزى اضافه كرد سپس بگذاريم با حرارت كم پخته و جا بيفتد.
نظر شما